I4U.media bouwt Magento webshop voor het Natuurhuis!

In Het Natuurhuis Merksem in de Eethuisstraat kan je ook gezond lunchen tussen 12u – 14u. Alles wordt in onze eigen keuken bereid (vegetarisch, biovlees, biovis, biogroenten,…). Dit zorgt voor een goed gevulde versstoog met dagelijks nieuwe, verse, biologische gerechten om mee te nemen.

Het Natuurhuis Antwerpen biedt alles wat in Het Natuurhuis Merksem is behalve Green Sleep. Neem gerust een kijkje op www.hetnatuurhuis.be

Roselien heeft op de 1ste verdieping bij de herboristerie een gezellig, natuurlijk schoonheidssalon “Natuurlijk Mooier”. Zij is Dr. Hauschka therapeute, maar ook voor Anne-Marie Borlind, Sea of Life, Dr. Fix kan u bij haar terecht, voor een gezichtsverzorging, pedicure, een ontspannende massage en zoveel meer. Dit is de plaats voor natuurlijke verzorging in Antwerpen.
Kathleen baat het ecologisch kapsalon “Natuurlijk Mooier” uit op de 2de verdieping. Zij werkt uitsluitend met het merk “Organic” (Tints of Nature genaamd bij ons in de winkel). Hier heeft u ook de keuze in de zomer uw haren op het terras te laten knippen, brushen of kleuren. Zowel in het schoonheidssalon als in het kapsalon, wordt er zeer deskundig en met de beste producten verzorgd.

Het Schoonheidssalon, Kapsalon en Herboristerie zijn te bereiken met de trap of lift (ook voor anders validen toegangkelijk).

Bezoek de website www.natuurlijkmooier.be voor meer informatie (enkel via telefonische afspraak).

Maar alles evolueert…

In februari 2012 start Kris de webshop Natuuraanhuis. Zo kunnen producten over heel België en Nederland aangeboden worden. U heeft de keuze uit meer dan 3000 producten:

  • Glutenvrij
  • Suikervrij
  • Natriumarm
  • Supplementen
  • Natuurcosmetica
  • Enz …

 

Als u voor 12u ‘s middags heeft besteld, wordt dit de volgende dag voor 12u ‘s middags bij u thuis geleverd (enkel in België en niet in het weekend)
Hou deze site en Het Natuurhuis zeker in de gaten want er zijn nog een hoop ideeën voor in de toekomst …

Bezoek het project