Nieuw webdesign project: Vita Sana Wellness

I4U.media staat in voor het totaalplaatje: webdesign, grafisch ontwerp, zoekrobot optimalisatie, drukwerk, visitekaartjes, stickers, …

Kom ontspannen bij Vita Sana Wellness, alles is aanwezig om u een rustig moment zonder stress te bezorgen met tal van relaxmogelijkheden.

Beleef een onvergetelijk moment waar u van rust en welzijn kunt genieten.

Onze nieuwe Vita Sana Wellness complex opent zijn deuren met 5 welzijn cocoonen.

  1. Sauna : ontdek de Scandinavische atmosfeer van deze houten hut die met behulp van vulkanische stenen word opgewarmd. Geniet van de droge hitte maar  eveneens ook van de infrarood lampen.
  2. Hammam: geniet van de Oosterse hammam waar warmte en vochtigheid samen gaan. Het ontspannen van de spieren en het openen van de poriën zorgen voor een vermindering van de gifstoffen.
  3. Jacuzzi : de jacuzzi is een ideale manier van dagelijks welzijn. Het verwijdert in enkele minuten stress en vermoeidheid veroorzaakt door bijvoorbeeld sportactiviteiten of door een lange drukke werkdag. U komt er gegarandeerd ontspannen, kalmerend en uitgerust uit.
  4. Massage : laat u verwennen door de zachtheid van onze professionele handen. De verschillende massages laten uw spanningen en stress verdwijnen.
  5. Verwarmd zwembad : eindig in schoonheid in ons openlucht overloopzwembad en geniet van enkele sportieve baantjes die u kan zwemmen dankzij de jet stream. Eindig in schoonheid en kom rustig tot uzelf om terug tot het dagelijkse leven te komen.

 

Bezoek het project