Sinds 2000 staat I4U.media gekend als full service internetbureau!

I4U.media is al jarenlang gedreven door haar tevreden klanten!

De jarenlange positieve respons en de opbouwende feedback heeft ons in staat gesteld u opnieuw verbeterde producten en diensten te kunnen leveren voor vele toepassingen.

Inmiddels hebben wij ook een compleet aanbod van producten voor zowel e-mailmarketing campagnes, social media als Google AdWords/Analytics.

I4U.media is beschikbaar voor advies en de volledige uitvoering van design, ontwikkeling en onderhoud van uw project.

Het netwerk van I4U.media zorgt voor continu innovatie en state of the art producten/diensten, die u steeds de beste oplossing bieden!

Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis offerte en/of bijkomende informatie voor uw project!

Nieuwsberichten

I4U.media ondertekend eTIC Deontologisch Handvest (agentschap ondernemen)!

I4u.media en eTIC handvest

I4U.media ondertekend eTIC Deontologisch Handvest (agentschap ondernemen)! Het Handvest is een vorm van deontologische code, waarop ICT leveranciers kunnen intekenen, waarmee ze garantie bieden op vlak van ethische dienstverlening aan KMO-klanten en waardoor het vertrouwen in deze leveranciers vergroot en aldus het correct zakendoen bevorderd wordt.” Meer informatie over het handvest, klik hier

vita-sana-wellness-nieuws

Nieuw webdesign project: Vita Sana Wellness

I4U.media staat in voor het totaalplaatje: webdesign, grafisch ontwerp, zoekrobot optimalisatie, drukwerk, visitekaartjes, stickers, … Kom ontspannen bij Vita Sana Wellness, alles is aanwezig om u een rustig moment zonder stress te bezorgen met tal van relaxmogelijkheden. Beleef een onvergetelijk moment waar u van rust en welzijn kunt genieten. Onze nieuwe Vita Sana Wellness complex […]