I4u.media en eTIC handvest

I4U.media ondertekend eTIC Deontologisch Handvest (agentschap ondernemen)!

Het Handvest is een vorm van deontologische code, waarop ICT leveranciers kunnen intekenen, waarmee ze garantie bieden op vlak van ethische dienstverlening aan KMO-klanten en waardoor het vertrouwen in deze leveranciers vergroot en aldus het correct zakendoen bevorderd wordt.”

Meer informatie over het handvest, klik hier

Nieuw webdesign project: Vita Sana Wellness

I4U.media staat in voor het totaalplaatje: webdesign, grafisch ontwerp, zoekrobot optimalisatie, drukwerk, visitekaartjes, stickers, …

Kom ontspannen bij Vita Sana Wellness, alles is aanwezig om u een rustig moment zonder stress te bezorgen met tal van relaxmogelijkheden.

Beleef een onvergetelijk moment waar u van rust en welzijn kunt genieten.

Onze nieuwe Vita Sana Wellness complex opent zijn deuren met 5 welzijn cocoonen.

 1. Sauna : ontdek de Scandinavische atmosfeer van deze houten hut die met behulp van vulkanische stenen word opgewarmd. Geniet van de droge hitte maar  eveneens ook van de infrarood lampen.
 2. Hammam: geniet van de Oosterse hammam waar warmte en vochtigheid samen gaan. Het ontspannen van de spieren en het openen van de poriën zorgen voor een vermindering van de gifstoffen.
 3. Jacuzzi : de jacuzzi is een ideale manier van dagelijks welzijn. Het verwijdert in enkele minuten stress en vermoeidheid veroorzaakt door bijvoorbeeld sportactiviteiten of door een lange drukke werkdag. U komt er gegarandeerd ontspannen, kalmerend en uitgerust uit.
 4. Massage : laat u verwennen door de zachtheid van onze professionele handen. De verschillende massages laten uw spanningen en stress verdwijnen.
 5. Verwarmd zwembad : eindig in schoonheid in ons openlucht overloopzwembad en geniet van enkele sportieve baantjes die u kan zwemmen dankzij de jet stream. Eindig in schoonheid en kom rustig tot uzelf om terug tot het dagelijkse leven te komen.

 

Bezoek het project

I4U.media bouwt Magento webshop voor het Natuurhuis!

In Het Natuurhuis Merksem in de Eethuisstraat kan je ook gezond lunchen tussen 12u – 14u. Alles wordt in onze eigen keuken bereid (vegetarisch, biovlees, biovis, biogroenten,…). Dit zorgt voor een goed gevulde versstoog met dagelijks nieuwe, verse, biologische gerechten om mee te nemen.

Het Natuurhuis Antwerpen biedt alles wat in Het Natuurhuis Merksem is behalve Green Sleep. Neem gerust een kijkje op www.hetnatuurhuis.be

Roselien heeft op de 1ste verdieping bij de herboristerie een gezellig, natuurlijk schoonheidssalon “Natuurlijk Mooier”. Zij is Dr. Hauschka therapeute, maar ook voor Anne-Marie Borlind, Sea of Life, Dr. Fix kan u bij haar terecht, voor een gezichtsverzorging, pedicure, een ontspannende massage en zoveel meer. Dit is de plaats voor natuurlijke verzorging in Antwerpen.
Kathleen baat het ecologisch kapsalon “Natuurlijk Mooier” uit op de 2de verdieping. Zij werkt uitsluitend met het merk “Organic” (Tints of Nature genaamd bij ons in de winkel). Hier heeft u ook de keuze in de zomer uw haren op het terras te laten knippen, brushen of kleuren. Zowel in het schoonheidssalon als in het kapsalon, wordt er zeer deskundig en met de beste producten verzorgd.

Het Schoonheidssalon, Kapsalon en Herboristerie zijn te bereiken met de trap of lift (ook voor anders validen toegangkelijk).

Bezoek de website www.natuurlijkmooier.be voor meer informatie (enkel via telefonische afspraak).

Maar alles evolueert…

In februari 2012 start Kris de webshop Natuuraanhuis. Zo kunnen producten over heel België en Nederland aangeboden worden. U heeft de keuze uit meer dan 3000 producten:

 • Glutenvrij
 • Suikervrij
 • Natriumarm
 • Supplementen
 • Natuurcosmetica
 • Enz …

 

Als u voor 12u ‘s middags heeft besteld, wordt dit de volgende dag voor 12u ‘s middags bij u thuis geleverd (enkel in België en niet in het weekend)
Hou deze site en Het Natuurhuis zeker in de gaten want er zijn nog een hoop ideeën voor in de toekomst …

Bezoek het project

I4U.media ontwerpt website “Belgische Vereniging voor Menselijke en Dierlijke Mycologie”

Het is een VZW die zich bezighoudt met ziekteverschijnselen veroorzaakt door fungi, namelijk allergieën, mycotoxicosen, mycetisme en mycosen. De BVMDM is een tweetalige vereniging die voor het ogenblik ongeveer 200 leden telt. Het Bureau van de vereniging vergadert 2 tot 3 keer per jaar.
Een plenaire administratieve zitting wordt georganiseerd samen met de jaarlijkse wetenschappelijke vergadering die achtereenvolgens in Brussel, Vlaanderen en in Wallonië plaats heeft.
Alle leden van de BVMDM zijn automatisch lid van de European Confederation of Medical Mycology (ECMM). Velen zijn ook lid van de International Society for Human and Animal Mycology (ISHAM).

I4U.media zal instaan voor het grafisch ontwerp en de ontwikkeling van de website!

Bezoek het project